• 42
    kötü bir amacı olduğunu sanmadığım yazar.

    kendisi ile ufak bir mesajlaşmamız oldu ve kendisini de anlayabiliyorum aslında mesajlarda kendisine söylediğimi burada da söylemek istedim. sıkıntı üslubu. eleştiri olmalı. ki bu uğurda ne yiğitler harcandı bu camiada. fakat "üslup" her şeydir.

    "çıkıp en azından susmak ve susturmak için kaç para aldıklarını söylemesi gereken yönetim. hani uzun dönemde işimize yarayacak bir paraysa biz de susalım." diyerek başladığı bir yönetim "eleştirisine" ya da kusura bakmasın kendisine de söylediğim gibi ne kadar söylediklerinde haklı da olsa ben "eleştiri" diyemiyorum. bu "satılık" demenin bir başka söylemi.

    "her şeyi geçtim, adamlarda hayvan gibi kadro derinliği var. irfan iş yapmıyorsa cengiz kurtarıyor, cengiz iş yapmıyorsa irfan kurtarıyor. adada piyasası olan kent yedek oturuyor." cümlesi ise olaya çok ama çok pozitif bakmayı gerektiriyor fenerbahçe kadrosu söz konusu olunca.

    bunları kastetmediğini ve sinirli olduğunu biliyorum, böyle yaparak "kara mizah" yapmaya çalıştığının da farkındayım fakat insanları irrite eden asıl mesele bu. eğer "üslubunu" biraz daha yumuşatabilirse bu kadar tepki almayacağını aksine eleştirilerinin daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın