• 1013
    yönetimi beğendiği ve galatasaray'a koşulsuz destek verdiği bariz belli olan yazar. galatasaray camiasından tanıdıkları olduğunu düşünmekle birlikte muhtemelen galatasaray üzerinden kuruş para da kazanmıyodur. ancak biraz fazla pollyannacılık yapıyor.

    tete diyorsun, piyasası var gider... zaha diyosun, ingiltere'de havada kapılır... angelinho diyosun, adamın bonservisini alsak 4-5'e satılır... ndombele ve ziyech için zaten kiralık diyor... abi lütfen :(

    galeyana gelmiş taraftarı belki de yatıştırmaya çalışıyor ancak bu söylediklerine inanarak konuşuyor mu emin değilim. galatasaray'ı çok sevmek bazen bir sonraki yanlışı önlemek için yanlış diyebilmeyi de gerektirir. üstteki oyuncuların hepsi mi çöp tabi ki hayır. ama maliyet performans söz konusu olunca epey sınıfta kalındı. erden timur gerçekten bu kulüp için çok önemli şeyler yaptı ama bu bile bile lades deme lüksü de tanımıyor kendisine. hakkını elbet verelim ancak yanlışını da dillendirelim.

    rakip eleştirisi yaparken ali koç'a bonservis ödemeleri üzerinden vuruyor da yıllardır bizim yapamadığımız satışı hileli hurdalı bile olmuş olsa yapıp bir kaynak gösterebiliyor. biz o 20'ye gider bu 17'ye gider bak noldu zarar etmedik diyoruz da gitmiyor işte sorun orda. gitsin, hep birlikte alkışlayalım ama şu an değil. şu an yanlışları dillendirip sonrakileri önleme zamanı. yoksa bir bakarız devre arası jorginho'ya 5m maaş verir zaten 2 senelik sözleşme diye avutmaya çalışırken buluruz kendimizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın