resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 921
    canı sıkılan bu adama sarıyor. verdiği ücretler gerçekten fahişti ama galatasaray şampiyon olmak için o sezon gemileri yakmıştı. tudor'un oynatmak istediği futbola karşılık alınabilecek herkesi aldı. o kadro 2 sene üst üste şampiyon oldu üçüncüsünde de kıyısından döndü. o kadrodan gomis 4 yıl sonra geri çağrıldı. hala ndiaye, belhanda dönsün mü deniyor. demek ki mühendislikte pek yanlışı yok.

    bu sene icardi 10m €, ziyech 4m €, zaha 6m €, ndombele, 3,5 €, davinson 4,2 m €, tete 4m € vs. maaş alıyor. hadi o zaman euro 3 liraydı şimdi 33 lira. ben maaş yüzünden erden timur'un hiç eleştirildiğini görmedim. takımda o para sadece icardi'ye verilir. diğerlerine verilemez. çünkü senin o kadar paran yok. bonservis veremiyorsun diye bu kadar oyuncuya böyle maaşlar bağlayamazsın.

    galatasaray'da her zaman son sözü başkan söyler. burada ortak konu şu iki dönemde de başkan dursun özbek'ti. özbek onaylamadan o adamların hiçbiri alınmazdı. maaşı başkan onaylıyor. mesela mustafa cengiz olsa bu kadar olmazdı diye düşünüyorum. burada alana değil son sözü söyleyene de bakmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın