resim
Anastasios Bakasetas
Takım:Panathinaikos
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Yunanistan
  • 184
    tranzonspor'un maç kadrosuna almadığı görüştüğümüz iddiaları bulunan 10 numara. ihtiyacımız olan bir profil ancak okan hocanın 10 numaradan başlayan pres oyununa uymayan bir isim.

    ancak ligdeki çoğu maçta da bu oyunu oynayamıyoruz, adamlar 10 kişiyle topun arkasına geçiyor, biz sete yerleşmeye çalışıyoruz ancak kilidi açamıyoruz. bu açıdan baktığımızda bakasetas ilaç olabilir. ancak bu transfer gerçekleşirse torreira'nın yanına alacağımız isim daha da önem kazanıyor. topun kıymetini bilecek, arkayı süpürebilecek, çift yönlü oynayabilecek bir isim ihtiyacı daha da artıyor.

    maliyeti de önemli, son büyük kontratını alacak adam. trabzon'da yıllık maaşı 1.25m €. muhtemelen 3 yıllık sözleşme isteyecektir ve maaş talebi de orada aldığından daha yukarıda olacaktır. 1.5m € - 2m € aralığında bir maaş ve 3 yıllık sözleşme gibi görünüyor. adamın son 6 ayı olduğundan ve ayrılmak istediğinden dolayı trabzon'un eli güçlü değil, bonservis beklentisi fazla olmayacaktır. 2m € seviyelerine bitebilir, veya takasta kullanmadığımız isimlerden de verilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın