• 9789
    çok rahat manipüle edilebilen bir gruptur. özellikle tamamen fenerbahçe kontrolünde olan türk spor medyası bunu bildiği için üzerine oynamaktadır.

    kalitesi sahiplerinden belli türk spor medyası öyle bir manipüle eder ki 3 ay sakat sakat maça çıkan öyle adele değil aldığı darbelerden dolayı ayağı ve yüzünde sakatlıklar oluşan yaz dönemi kendi yaptığı fedakarlıkla kulübe gelen icardi bir anda hain, takımı ve kulübü umursamayan şımarık bir futbolcu olur.

    ligin zirvesinde iki tane takım var. birincisi her maçında lehine var'dan karar çıkan en kötü oynadığı maçlarda bile fark yemekten, puan kayıplarından var sayesinde kurtulan bir takım. gs futbol takımının şu anki eksik sayısında iken avrupa kupalarından 6 gol yiyerek gelen bir takım.

    diğeri ise ligin ilk yarısı boyunca var'dan lehine tek karar çıkmamasına rağmen hem ligde avrupa'da elinden geldiğince oynayan bir takım.

    medyamız bu iki takım arasında fenerbahçe lehine öyle bir devasa fark yarattığı için bu kampanyaya sağolsun galatasaray taraftarı da elbirliği ile destek oldu. oysa 11 ocak 2024 sivasspor galatasaray maçının ilk yarısında oynadığımız futbolu bu ligde kimse oynamıyor.

    gs taraftarının bu hâliyle başarı gelmez gelse de çabuk bozulur, sürekli olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın