resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2853
    şutu var mı?
    pası var mı?
    ikili mücadele kazanabiliyor mu?
    basit top kaybetmiyor mu?
    hava topu alabiliyor mu?
    topla kat edip doğru hareketi yapabiliyor mu?
    mücadele gücü iyi mi?
    rakip defansı zorluyor mu?
    topu doğru anda ayağından çıkartabiliyor mu?
    çalışkan mı?
    gol atabiliyor mu?
    asist yapabiliyor mu?

    bu soruların hepsine hayır diyorsanız bu adamın galatasaray'da işi yoktur, hepsine de hayır diyebiliyoruz. tembel ki bütün takım arkadaşları aynı şeyi söylüyor, hava topuna çıkmaya korkuyor bildiğin stoperin yanında lan zıplarsam bir şey olur mu diye takılıyor, şutu yok, gol atamaz, pasları veremez, gördüğüm en bitik fiziklerden birine sahip, imza hareketi dönme sonrası ayakta duramadığı için topu rakibe verir, geri dönerse zarar verir, dengesiz, topu dürtmeye bayılıyor ama ayağından çıkartmayı asla sevmiyor, asist yapar desen pasın şiddetini ayarlayamaz, topu yana dürterken bile yere düşer. izlerken eziyet çekiyorum ki dikkatlı izleyen herkes eziyet çeker.

    hollanda ligine kiraya verilmiş 20/21 sezonunda gol atamamış, 2. yarı galatasaray'a gelmiş şampiyonluğun kaybedilmesinde ana sebeplerden biri, 21/22 sezonu gelmiş yine gol atamamış, takım 13. galatasaray'ın forveti 24 maç sahada kalıp 4 gol atmış, 22/23 sezonu premier league geri dönüş ama kiraya championship'e yollanıyor orada sadace 65 dakika süre alıyor, son 25 hafta sadece 3 maç kadroda 2 maçta 6 dakika süre almış, üstüne yine alıyoruz takıma. halil denen arkadaş'ın galatasaray'da ne işi var?

    halil'in 1. lig seviyesinde sadece 12 golü var, yarısı şans golü. galatasaray ile 50 süper lig maçına çıkmış, 7 gol atabilmiş. cidden sırık koysak ileri daha fazla atar. eziyet çekiyorum izlerken, her hareketi batıyor çünkü çalışmayan, yetersiz bir oyuncu. zorla bir şeyler çıkartmaya çalışıyoruz, yok 9.5 numara, yok 10 numara, yok kanat. hiçbirinde olmaz, halil sadece kıvrak bir oyuncu türk futbol izleyicisi de çok sever fuleli, çalım atan adamı ama devamı nerede derseniz halil'in ayağına dokunan toptan 2 saniye sonra rakibin kontrası başlamış olur, çok iyi döndü kardeşim diye video yaparlar malum sitelerde pazarlarlar, babasına mesaj atarlar abi bak rt et süper video ama videoda halil yine hiçbir şey yapmamış, top kayıp anlarında video kesilmiş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın