resim
Eyüp Aydın
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:19
Boy:1.81
Uyruk:Almanya
  • 241
    11 ocak 2024 sivasspor galatasaray maçında korkak dursun aydın özbek yönetiminin yanında zorbay küçük ve alper ulusoy denen mahluklar yüzünden 2 puan kaybettik.

    önceki maçlarda da sıklıkla hakemler tarafından geri çekilmeye çalışıldık ama bir şekilde bertaraf ettik.
    bu maçta eksiklerin çokluğu ve gençlere olan güvensizliğimiz de puan kaybına yardımcı oldu.
    gençlere yeteri kadar süre ve çok daha önemlisi güven vermiyoruz. ali turap bülbül zorunluluktan ilk 11 oynadı ama takım çoğu kez hücuma bomboş çıkan genç oyuncuya güvenip top atmadı. rahatlıkla iyi işler çıkarıp özgüvenini artırabileceği imkanları elinden aldık.

    eyüp'ü de çok kısıtlı bir süre oynattık kerem demirbay'ın rezalet oyununa rağmen. eyüp hata yapabilir ama en fazla demirbay kadar yapar zaten. öndeyiz, takım yorgun ve demirbay üst üste kolay top kaybı yaparken hala eyüp'e güvenemiyoruz.
    yine de çocuk bulduğu kısıtlı sürede beklenmeyecek özgüvenle dönen topu alıp yaydan içeri girip çok güzel bir şut çıkardı. orada en basiti deneyip hata yapmamaya çalışmak yerine kendine güvenip içeri girip o şutu çıkarması çok değerli.

    daha 7 ocak 2024 galatasaray konyaspor maçında bulduğu kısıtlı "saniyelerde" asist yapmış oyuncuya keşke biraz daha fazla şans versek. berkan kutlu'nun dönüşüyle umarım eyüp'ten alabileceğimiz kaliteli orta ve şutlardan daha fazla mahrum kalmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın