resim
Zorbay Küçük
Görev:Hakem
Yaş:31
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 620
    galatasaray adına yeni yaşar kemal uğurlu olmuş hakemimsi. yani aynı yaşar kemal uğurlu gibi yönettiği neredeyse her maçımızda aleyhimize skora doğrudan etki edecek bir olaya imza attı bu adam. şimdi tek tek sayıyorum:

    20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçı. luyindama'nın kafasına atılan tekmeyi sarı kart ile geçiştirdi, bir de onyekuru'nun penaltısını es geçti.

    18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçı. burada skoru etkileyecek bir şey yok ancak hepinizin hatırlayacağı üzere kerem ve arda'ya ettiği hakaretlerle akıllarda kalan bir maç olmuştu.

    17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı. leo dubois'e yapılan bariz kırmızı kartlık hareketi yine sarı kart ile geçiştirdi. üstelik faulü yapan ahmet oğuz kendisi söylemişti kırmızı kart olmalıydı diye. bu maçla birlikte galatasaray'ın 14 maçlık serisi son bulmuştu.

    7 ekim 2023 antalyaspor galatasaray maçı. yine yeni yeniden kırmızı kartlık hareketi sarı kart ile geçiştirdi. muslera'ya yapılan kırmızılık harekete sarı kart verdi, üstüne buna isyan etti diye muslera'yı sarı kart ile cezalandırdı. suyun karşı tarafının trolleri de neden muslera'ya şiddetli itirazdan kırmızı verilmedi diye algı yaptı.

    ve son olarak 11 ocak 2024 sivasspor galatasaray maçı. 1 değil 2 değil tam 3 tane penaltı olabilecek pozisyonu görmezden geldi. sivas'a ise ilk pozisyonunda tak penaltıyı çaldı. ve galatasaray'ın rakiplerine bir türlü vermediği kırmızı kartı kerem aktürkoğlu'na verdi.

    an itibariyle süper ligde en nefret ettiğim hakemdir bu herif. öyle ki tipini bile görmeye tahammülüm kalmadı. resmini gördüğüm anda direkt küfür etmeye başlıyorum. ne yapıp edip artık bu herifin galatasaray maçlarında düdük çalmaması sağlanmalı bir şekilde. fb'nin puan kaybettiği maçların hakemleri nasıl 2 yıldır fb maçlarına verilmiyorsa ben de zorbay küçük için bunu istiyorum. yeter artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın