resim
Mário Jorge dos Santos Branco
Görev:Sportif Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:48
Uyruk:Portekiz
  • 32
    ne hikmetse transfer listesi baskanvekilimiz erden timur ile ayni kisilerden olusup ovulmelere doyulamayan sportif direktor.

    tabi galatasaray'a karsi gerideyken 6li savunma + 2 onlibero ile kapanan konyaspor gibi takimlar kalesinden 70 metre uzakta baski baslatinca aldiginiz topcular parlayabiliyor bir anda. bizimkiler de 90 dk 8 kisilik kilidi acmakla ugrasip elimizde patlamis oluyorlar.

    ilk yarilarda 4er 5er atan super futbolcularinin ligin zor maclarindan galatasaray, trabzonspor ve adana demirspor maclarinda kaleye sut atamamalarinin da muhakkak gecerli bir bahanesi pardon sebebi vardir diye dusunuyorum. ruhunu satmis medya maymunlarindan bahane onerilerini merakla bekliyoruz...

    edit: işbu entry asla sözlükten birisine cevap olarak yazılmamıştır. tamamen tesadüfi bir şekilde twitterda bu adam üzerinden erden timur'a sallayan birkaç kendini bilmez yüzünden direkt başlığı aratılıp yazılmıştır. bu başlığa sol frameden dahi girilmemiştir. yanlış anlaşılma için üzerine alınan arkadaşlar kusura bakmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın