resim
Mário Jorge dos Santos Branco
Görev:Sportif Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:48
Uyruk:Portekiz
  • 28
    her transfer döneminde bir sürü karavana atan ali koç ve yönetimine aradıkları kısa vadeli başarıya getirecek şekilde transfer yapmayı öğreten sportif direktör.

    burak elmas döneminde adı bizimle de anılmıştı. 30+ oyuncular alıyorlar falan ama ali koç zaten neyi alırsa alsın karavana atıyordu. hem para harcıyordu hem verimsiz topçular getiriyordu. bu adam sayesinde artık karavana atmamaya başladılar. mario branco partizan’dan genç bir brezilyalıyla da ilgileniyormuş.

    branco’dan daha iyi seviyede bir sürü sportif direktör var, arasak hayli hayli buluruz ama ısrarla el yordamıyla transfer yapmaya inat ediyoruz.

    edit: toplumun okuduğunu anlamayla ilgili ciddi sıkıntıları var. sözlükte de böyle. işbu entry’de mario branco’yu yere göğe sığdıramama veya fenerbahçe övgüsü varsa sizin türkçeyle ciddi sıkıntınız var demektir. diyorum ki, ali koç’a kör topal da olsa, yaşlı adamlar da alsa, bir şekilde transfer yapmayı öğretti şu adam. senelerdir şampiyon olamayan camia 36-37 yaşındaki topçudan, verdiği milyon eurolardan çekinir mi sanıyorsunuz? şampiyon olalım da azabımız bitsin mantığında olan bir camiaya kısa vade başarı getirecek kadro kuruyor adam. mesele bu. biz mario branco’dan çok daha iyisini bulalım, sportif direktörümüz olsun. bu temennide yanlış olan nedir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın