resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3392
    geçen sene yaptırdığı karakter analizini bu sene yaptırmamış gibi görünen sportif aş yöneticimiz.

    ben erden timuru cidden severim, takım için yaptıklarını da göz ardı edecek değilim. ancak büyük konuşmanın bazı dezavantajlarını yaşadığınız zaman, onu da göğüslemeniz gerekiyor.
    2022-2023 transfer döneminde göreve geç başladılar, transferler geç bitti. hiç bir itirazım yok. alınan çoğu oyuncu da işe yaradı, oliviera, abdülkerim, mertens, icardı ve rashica 11'e yerleşti ve şampiyonluğu aldık. ancak, bu oyuncuların tutmasının yanı sıra yusuf demir ve mata gibi 2 tutmayan transfere de bonservis ve yıllık ücret ile birlikte 9-10 milyon euro verdik.

    bu sene ise durumun facia olduğu zaten ortada. toplam 10 maç iyi oynayan (cidden iyi oynayan) davindson sanchez dışında tutan en ufak bir transfer olmadığı gibi, inanılmaz büyük paraları harcamak durumunda kaldık. 2023 yazında iki temel eksiğimiz (8 numara ve sol bek) gözürken, 2023-2024 yılı bonservis/imza parası/tek yıllık ücretin toplam 40 milyon euroyu bulduğu bir transfer operasyonu yapıp, hiç bir oyuncunun tutmamasının da bir karşılığı olacak. geçen sene kanal kanal dolaşıp karakter analizi ile başarılı olduğunu söyleyen erden timur'dan bu sene yapılan ve tutmayan transferlerinin de sorumluluğunu alması gerekiyor.

    yoksa dursun özbek'e sallamak kolay. dursun özbek'in zaten mizacı ve duruşu belli. ondan bir ünal aysal etkinliğini görmek hiç bir zaman mümkün değil. metin öztürk'ü zaten geçtim. ama geçen sene nasıl ki tüm paye okan hoca ve erden timura verildiyse, bu sene de sorumluluğu birisinin alması lazım.

    bu yazım en ofsayt yazılarımın arasına girecek eminim. ama yaşım 35, galatasarayın en şaşalı dönemlerini gördüm, o dönemlerin arkasında gelen rezilliklere de şahit oldum. benim istediğim şu, ben bir oyuncuya 4-5 milyon imza parası veriyorsam ve geçen sene beni şampiyon yapan adamlardan birisinin ardına maaş bazında koyuyorsam o oyuncunun bana etki etmesi lazım. benim ekonomimde 5 milyon 6 milyon maaş inanılmaz bir rakama tekabül ediyor. bunu veremeyecek oyuncuyu alan yönetici de istemiyorum, teknik direktör de istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın