• 2404
    facia bir sezondan sonra göreve gelirken erden timur adı sayesinde ufak bir farkla yönetime gelmişlerdir. geçen yıl kurulan takımda ve kazanılan şampiyonlukta en çok payı olan yönetici de erden timur'dur. yönetimin içinde basın karşısında çıkıp bir taraftar gibi galatasaray'ı savunan, gerekirse boynumuzu veririz diyen kişi de erden timur'dur. özellikle son bir ayda çıkan haberlere hiçbir tepki vermeyerek, sosyal medya hesaplarından kınamakla geçiştirerek ve en önemlisi erden timur'u yalnızlaştırarak ve galatasaray'ın sahipsiz gibi görülmesine sebep olan kişiler de bu yönetimin geri kalanlarıdır.

    rıza morova'nın "maçın yönetimi ile ilgili yorumları başkanımız, ikinci başkanımız metin öztürk ve teknik olarak teknik direktörümüz okan hocanın yapması daha doğru olacaktır." şeklinde yaptığı açıklamada bile erden timur sayılmamakta ve bunun resmen iması yapılmaktadır.

    bein kameramanı, tff gözlemcisi, rakip takımların yöneticileri derken bize karşı düşmanca tutum içinde olan herkesin yaptığı hareket ve hakaretler yanına kar kalmakta ve yönetim üç maymunu oynamaya devam etmektedir.

    başarıyı sahiplenirken en önde fotoğraf veren kişilerin, en ufak sallantıda sorumluluğu kabullenmeyip saklanmasından bıktık artık. herkesin önüne atılan erden timur'un itibarsızlaştırma politikasını devam ettirdiği ve erden timur gibi galatasaraylıları küstürdükçe rakiplerin ekmeğine yağ sürmeye de devam edecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın