• 500
    artık gerçekten hakem, fb falan konuşulmasından bıktım. sen bu halinle önüne gelene 2-3 at da hakem beri gelsin. bak 5-6 demiyorum. 2-3 gol at tamamsın. rakibinin de canı sıkılır o zaman zaten. göz önünde olan ama konuşmaktan kaçınılan gerçekleri yazacağım:

    -ıcardi aylarca sakat sakat oynadı. dinlendirilsin diye bin kere söyledik. tam afrika kupası sırası, yedek santrforumuz cedric bacambu kupaya gitmişken dinlendirilme izni verildi. şunu iki ay önceden göremedi mi yönetim? bacambu buradayken, 3 4 maç icardi dinlense, dün sahada ve formda olacaktı.

    -eldeki kadroya uygun oyunumuz yok. ya da eldeki oyuna uygun oyuncularimiz yok.
    agirlikli 4-2-3-1 oynuyoruz ama ne o 2'den biri var ne de o 3'ün en uçtaki 10 numaralı oyuncusu var elimizde. ayrıca sol bekimiz 3'lü defansın sol önünde yer alan bir isim. yani kendisi atağa yönelik bir oyuncu. o da 4-2-3-1'e uygun değil.

    -kadro bu denli sorunluyken müthiş bir gol kaçırma oranıyla oynuyoruz. isim vermeyeceğim ama her maç dağa taşa vuran oyuncumuz yerine bir kaç maç alternatif olarak halil, barıs alper vs denesek belki de farklı olacaktı.
    önümüzdeki haftalarda göreceğiz kart cezalarından dolayı. "ama o oyuncu maç esnasında hep önemli noktalarda, gol pozisyonlarında" diye savunmak aşırı mantiksiz. zira o oynamasa yerine oynayacak isim de hem belki önemli pozisyonlarda yer alip hem de topu kaleye atacaktir. denemeden bilinemez.

    -torreira da bir insan evladı. bu sporcudan bu denli ağır bir performans bekleyemezsiniz. yanında ona destek olacak bir tek isim çıkartamiyorsak oturup şapkayı önümüze koymaliyiz. genç oyuncumuz madem oynayabiliyordu keşke bir kaç hafta evelinden hazır etseymişiz.

    son olarak... kerem'in kırmizisi bence bize istemeden de olsa faydada bulunacak. bu puan kaybının büyük bir anlamı yok. zira fb bize yenilirse yine puanla lider oluruz o zamana kadar kayıpsız gidersek. asıl sorun bacambu'nun olmaması. bunu nasil halledecegiz bakalim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın