resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3378
    büyük transfer planlama hataları yapıldı. açıkçası bu hatalarla yine de kötü bi' noktada değiliz bence.

    1. nelsson elden çıkarılmadan sanchez'in alınması. erden timur'u bu konuda dinledim kendi açısından haklı nedenleri var ama bence ne olursa olsun bakıldığında büyük hata hem nelsson küstürüldü hem de devre arası nelsson elden çıkarılabilsin diye sanchez oynayamıyor. hem de orta sahada eksiklik neredeyse geçen sezonun yarısından beri belliyken elde olan, verilebilecek 10 milyon euro orta sahaya değil stopere verildi. evde çamaşır makinesi yokken 2 tane buzdolabı olmasına benziyor durum.

    2. angelinho. bizim sisteme uymayacağı barizken alındı, olmadı tabii ki. şimdi sol bek için onca masraf edilmişken aman ha başımıza kalmasın, opsiyon devreye girmesin denilerek adam oynatılmıyor. sol beke para dökmüşsün orada barış alper oynuyor.

    3. mental olarak zayıf, neredeyse futbolu kafasında bitirmiş çeşitli oyuncuları -ki ndombele ve ziyech kast ettiğim 2 oyuncu- kadroya katmak. bu tip oyuncuların varlığı sizi geriye götürür çünkü geçmişte yaptıklarını baz alarak kendinizi olduğunuzdan güçlü sanırsınız kağıt üzerinde ama sahada kattıkları ve kağıt üzerindeki etkileri arasında olumsuz yönde çok fark olduğu için sanki takım hep yapabileceğini yapamıyor algısı yaratır.

    bunlara rağmen kendisi çok sevdiğim bi' yöneticimiz. hata da insanlara mahsus umarım uzun zaman bizimle olur zaten yaptığı bu hatalardan gerekli dersleri çoktan çıkarmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın