resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7798
    kaptan gibi davranan sahici kaptan.

    fenerbahçe ile galatasaray arasındaki bu sezon özelinde en büyük farklardan biri karşı karşıya kaldıkları hatalı kararlara karşı saha içinde verilen tepki.

    11 ocak 2024 sivasspor galatasaray maçında kuşkusuz ve tereddütsüz şekilde penaltı olan kerem demirbay'ın düşürülmesinden sonra hakeme kim itiraz etti? skor 1-0, öndeyiz diye her şey güllük gülistanlık mı? yine kerem ve mertens'in ufak itirazlarını gördük. zaha'nın pozisyon önünde olmasına rağmen, demirbay yerde yatıyorken elastico deneyip burak kapacak'a duvar gibi çarptığı anlardan, ardından sıfır isyanla tıngır mıngır geriye koştuğu anlardan bahsediyorum. fenerbahçe'de ise ceza sahası içinde kuş uçsa 11 oyuncu başlıyor bağırmaya.

    kerem için her anlamda olumlu oldu. birinin saha içinde artık isyan etmesi gerekiyordu. o isyanı da takımın yerli bayrak adamı olarak, kaptanı olarak kerem'in yapması iyi oldu. kendisi de formsuz bir dönemden geçiyordu. 1-2 hafta oynamaması kendisine de çok iyi gelecektir. her daim arkasındayız aslan kardeşimizin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın