• 498
    başka bir takıma puan kaybetseydik bu kadar kanıma dokunmazdı. fakat fenerbahçe yancısı, tek motivasyonları galatasaray'a çelme takmak olan bir kulübü ve çirkef oyuncularını sevindirmek ciddi manada kanıma dokunuyor. sanki 9-0 kaybetmişizcesine sinirli ve kızgındım maç bitiminde.

    ilk yarıda topa daha hakimdik, nitekim güzel de pozisyonlar yakaladık. kerem aktürkoğlu'nun direkten dönen topunda old trafford'daki golün aynısını atacak dedim ama maalesef topa dokunduğunda gidiş yönünden gol olmayacağını anladım. keşke direğin içine çarpıp ağlarla buluşsaydı, kerem'in de buna çok ihtiyacı vardı.

    2. yarıda ise kalemizde ciddi bir pozisyon vermemiş olsak da nedense rahat değildim. hem 1-0'lık skorun tehlikeli olması, hem sivasspor'un daha istekli kalemize gelmesi, rahatsızlık yaratıyordu. zaten elimize kolumuza götümüze çarpıp gol veya penaltı olmasa muhtemelen de kazanırdık maçı.

    1-1 sonrasında ise bütün maç boyu yakalayamadığımız kadar net fırsatlar yakaladık. fener'e karşı kolu uzamayan şaşal, bize karşı yine panter kesilince 10-15 saniye içinde 3 kurtarış yaptı. o dakikalarda bir gol atabilsek hakkımız olan galibiyeti ve 3 puanı alsak, mükemmel bir son olmuş olacaktı.

    hakem zorbay küçük'ün maçı katletmesine, kerem'e haksız kırmızı vermesine ve eksiklerimize rağmen bu maçtan 3 puanla ayrılmak, 3 puandan çok daha fazlası olabilirdi bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın