resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2575
    tete kötü mü oynadı? hooppp hemen rashica başlığına.
    ziyech sakat mı? hooppp hemen rashica başlığına.
    zaha defansa yardıma mı gelmedi? hoppp hemen rashica başlığına.
    puan mı kaybettik? hoopp hemen rashica başlığına.
    rashica gol katkısı mı verdi? hoopp hemen rashica başlığına.
    biri antrenmana mı çıkmadı? hoopp hemen rashica başlığına.

    hemen hemen her maçtan sonra bu başlığın hortlatılmasından ciddi anlamda rahatsızım. 2 yıldır gedson konuşuluyordu, şimdi de rashica. bazen mix olduğu da oluyor lakin elimize ne geçiyor?
    ben söyleyeyim, elimize hiçbir şey geçmiyor!
    sabahlara kadar tartışsanız da, kavga da etseniz, hatta ağlasanız da yapacak bir şey yok çünkü olan olmuş artık. bunu kabullenin arkadaşlar.
    bakın bende rashica'yı çok istedim, hatta beşiktaş'a transfer olduğunu duyunca yönetime de çok kızdım fakat 1-2 gün sonra normale döndüm ve bitti. yani bu kadar basitti. hadi sizin için 1 hafta olsun, ya da taş çatlasın 1 ay diyelim;
    5 aydır dile getirmek ne ya? evlenmeyi düşündüğü kız arkadaşını 20 yıllık kankasıyla basan bir erkek bile 5 ayda toparlıyor be arkadaş. gerçi 5 ay ne ki? gedson 2 yıldır konuşuluyor.

    diğer bir konuya geçeyim,
    rashica defansa yardıma geliyordu ama skor katkısı çok çok düşüktü. geçen sezon 25. haftaya kadar 1 gol 4 asistle gelmişti. bu sürede nice zorlandığımız maç oldu ve rashica da bekleneni verememişti. icardi ve kerem'in ekstra performansı olmasaydı birçok maçta puan kaybederdik. yani rashica vardı diye kazanmıyorduk arkadaşlar. keza rakip takım bir sürü pozisyonda buluyordu. ümraniyespor maçını zar zor kazandık, ankaragücü maçında emre bomboş kaleye kaçırmasa puan kaybedebilirdik, istanbulspor maçının son saniyesinde okan'ın inanılmaz kurtarışı olmasaydı puan kaybedecektik, ya da maç berabereyken yunus girip de 2-3 kez penaltı almasaydı birkaç maçta daha puan kaybedecektik. daha bir sürü maç sayabilirim böyle.
    yani dediğim gibi rashica vardı diye pozisyon vermiyorduk da diyemeyiz. tamam, set oyunumuzda etkiliydi ve pozisyon bulmamızı sağlıyordu ama rashica olmadan da bunu yapıyoruz zaten. biz hep demiyor muyuz, 10 net pozisyona giriyoruz ama atamıyoruz diye? defansta da ligin en iyi takımıyız ki 19 haftada 10 gol yedik!
    ee arkadaşlar, neden halen daha konuşuyoruz? zaha'yı eleştir, tete'yi eleştir veya ne bileyim başkasının oyununu eleştir ama kalkıp da sürekli rashica dersen bende böyle cevap vermek zorunda kalırım çünkü elle tutulur bir yanı kalmadı artık.

    gerçi ben kime anlatıyorum ki?

    neyse tanımımı yapıp bitireyim;

    beşiktaş'ın, tekrar ediyorum beşiktaş'ın futbolcusu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın