• 477
    hiç beklemediğim kadar kötü oynadığımız maç. kerem ve zaha oldukça etkisizdi. 2 yıldır boey sürekli oynadığı için sanırım alışkanlık olmuş, 17-18 yaşındaki ali turap’ı sürekli yalnız bıraktık, hiç yardım getirmedi kerem. e karşısında da bu ligin papazları uğur çiftçi ile ziya erdal oynadı ikinci yarı, oraya hiç mi yardım götürülmez okan hocam?

    kerem demirbay o kadar yorulmuştu ki, yaptırdığı penaltıya hiç kızıp şaşırmıyorum zira fizik olarak biten bir oyuncu artık vücut koordinasyonunu sağlayamaz. eyüp’ü almak için gol yemeyi beklememeliydik. ben açıkçası mertens’i tutardım oyunda, her an bir tehlike yaratma ihtimali vardı bugün.

    çok yazık oldu. hiçbir şey oynamayan sivas’a şu puanı vermemeliydik. gerçi biz de hiçbir şey oynamadık ama böyle puan kaybedince insan ister istemez üzülüyor.

    ayrıca penaltı diye itiraz ettiğimiz pozisyon bence penaltı değil. yani tam o enstantaneden görüntü alırsak penaltı diyebiliriz ama abdülkadir oraya takla atarak geliyor ve yuvarlandığı esnadan hemen sonra istemeden eline dokunuyor top. yani tamam hakemler fener’i çok açık kolluyor lakin bunun kollanmakla ya da bizi doğramakla hiçbir ilgisi yok bence. hakemin bir iki ufak hatası elbet oldu ama bence sonuca etki edecek bir şey yapmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın