• 280
    basit top kayıpları dışında herhangi bir sorunumuz yok. bunun dışında çift forvetleri hareketlilik sağlayarak özellikle abdülkerim’e pozisyon kaybettirmeye çalışıyor. burdan pozisyon da buldular. devre arası teknik ekipten uyarı gelecektir.

    kerem demirbay golü atmasına rağmen çok basit toplar kaybetti tehlikeli bölgelerde. zaha ve kerem’de topun kıymetini bilmeyenlerden. üstelik kilit pas değil basit pas denerken yapıyorlar bu hataları. rahatsız eden bir rakipte yokken hem de. skoru da almışken topun kıymetini bilmeliyiz.

    ali turap’a gelirsek şu an için süper lig seviyesinde değil. kazımcan ise toparlanmış göründü. en azından kendi vasatını bulmuş ve konsantre görünüyor sahada.

    hücumda ise can sıkan husus zaha’nın hareketsiz şekilde çizgide ayağına top beklemesi. yani istiyorsa yine çizgide alsın topu ama en azından beklemesin. kazımcan’ı bile çıldırttı golden önce bu konuda.

    son olarak büyük taktisyen bülent uygun 5-3-2 dizilişiyle, ali turap ve kazımcan’la savunduğumuz kanatlardan hücum etmemeyi tercih etti. bu şekilde devam eder inşallah büyüleyici futbol anlayışına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın