• 243
    yine başladı galatasaray yönetimi şu pozisyonda oynayan oyuncuya bakıyor lafları, tamam yiğidi öldürelim hakkını da verelim. güzel işler yapıldı ancak 2023 yazından beridir ciddi bir savrukluk var bu işte.

    ben transfer obezi değilim, yönetim çıksın açıklasın mevcut kadromuzla devam edeceğiz gram laf edersem ne olayım, sonuna kadar desteklerim.

    ancak nerede bir kopukluk var bilmiyorum ancak bu iş fazla saçmalamaya başladı. transfer dönemi açılmış, yönetim oyuncu bakıyor deniyor. transfer sezonunun açılması resmi kayıt dönemidir, oyuncu bakma işi değil.

    ben güzel olan işi överim, ancak övdüğüm şeyin körü körüne de arkasından gitmem. övdüğüm şeyde bozulma, aksama, gevşeme görürsem tabi ki de eleştireceğim noktalar olacak. insanların eleştirilmesine de bu kadar karşı olmasın kimse.

    sanki adam öldürüyoruz, neymiş nankör oluyormuşuz eleştirince. kardeşim ben eleştiriyi niye yapıyorum. ders alınsın. akıllar, kafalar biraz yerine gelsin. şu boşvermişlik halinden kurtulalım diye yapıyorum.

    gecen sezon sampiyon olduk, kimin sayesinde bu transfer komitesinin sayesinde neden bu komite devre arası belki de cok ihtiyacı olmasa bile gitti tak diye zaniolo, kaan ayhan getirdi. getirmese kimde birşey demezdi. o takım yine şampiyon olurdu.

    ancak sen her ihtimali düşündüğünde mükemmelliğe ulaşıyorsun. yine söylüyorum derdim transfer değil, plansızlık, iletişimsizlik.

    rakibin transferin ilk günü en eksik bölgesine 2 oyuncu indiriyorsa, biraz da biz kendimizi sorgulayalım bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın