• 124
    bu ligde bir anadolu takımına ilk yarı 5 gol atmak için orta üstü kaliteli oyuncu topluluğu, hızlı top çevirme ve set oyunları gayet yeterli ölçütler.
    toz konduran linç ediliyor; fakat bizim bunları yapamamamızdaki sebep okan buruk ve oyun stili maalesef.

    iki senedir çok yavaş top çeviriyoruz, takımda coşku eksik. öylesine bir anadolu takımına maç 2-0'ken dk 40'dan sonra 3 gol attı fenerbahçe. biz, bize her sene türlü çirkeflik yapan bir derbi maçında 10 kişi kalan beşiktaş'a karşı 1-0 öndeyken yiyene kadar top çevirdik, durduk.

    takım 2 senedir ligin sonuncusu, dişlisi farketmeden hep 1'er farkla maç kazanıyor ve kazanırken hücum çeşitliliği anlamında bu konyaspor'un bile 70 dakika zorlanmadan defans yapabildiği bir oyun sergiliyor. kötü oyunun ardından hiçbir oyuncu kesik yemiyor, vefa diye diye liyakati yok ettik iyice kulüpte.

    djiku, syzmanski, dzeko, tadic, becao, fred; hepsi tutan transferler.

    öteki yandan zaha, ziyech, ndombele, angelino, bakambu, tete hepsi birbirinden defolu üst üste daha 2 maç iyi oynayamamış transferler. şuan bu oyun ve kadro planlaması ile baş başa gelebildiysek bu tamamen ligin kalitesizliğiyle ilgilidir.

    hakemlere baskı ve saha dışı konusunda bile rakibimizin gerisindeyiz, yan branşlar hak getire. fedakarlık ve geçen seneki futbol başarısı bu sene çok şeyi örtmemize neden oluyor, olmamalı; yoksa sezon sonunda övdüğümüz ne kadar topçu, yönetici, hoca varsa istisnasız hepsi için burada olumsuz girdiler dizeceğiz.

    kazasız belasız sivas maçını atlatıp, doğru transferlerle trabzon ve beşiktaş deplasmanlarına çıkabiliriz umarım. okan buruk nedeniyle oyun anlamında düzeleceğimizden umudum yok; ama fenerbahçe'nin ligde şuana kadar hak ettiği şampiyonluğu, müdavim kaybeden bir camia olarak kaybedeceğinden umudum olduğu için takıma en az 4 tane iyi 11 oyuncusu transfer edilmesini bekleyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın