resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 3945
    psg transferi kendisine aynı zamanda milli takım kapısını da açacaktır. keşke transfer olmadan 3-5 kere a milli olabilseydi, 10m euro koyardı bonservisinin üstüne.

    hazır yazıyorken, sacha üstünden de transferle alakalı fikrimi belirteyim, kendisinden gelecek parayı devre arası çarçur etmek yerine, kaan, dubois, ali turap, barış alper bir şekilde sezon sonuna kadar idare edilip, bu altı aylık süreçte 0-10m euro arası bir bonservisle potansiyelli sacha gibi bir bek bulunmalı. tarzını, stilini tabi ki teknik heyet belirler, benim bahsettiğim yaş, potansiyel ve muhtemel gelecek satışından güzel bir getiri sunabilecek bir futbolcu.

    ha biz buraya ali’yi hazırlıyoruz zaten sezon başından beri bu ihtimale karşın denirse ona da karşı değilim. sonuçta sacha’nın yaşadıkları gelişimi vs ortada, yarın ali’nin de bu seviyelere çıkmayacağını bilemeyiz.

    edit: ekleme gereği duydum, eğer maaşı 500b euro olan bu performans ve bu yaştaki bir futbolcuya da avrupa kulüpleri adam akıllı bir bonservis vermiyorsa sektirerek gitsinler. maaşı 3m euro olur anlarım, az bonservise tav olursun maaşı da kardan sayıp, psg soler artı 20 versin soler’i teknik ekip değerlendiriyorsa, arsenal de kemiksiz 30.

    kusura bakmayın bu arkadaşı da 10-20 arası bir bedelle uğurlayacaksak eğer biz sittin sene 20’nin üstüne birini satamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın