resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 1439
    daha düne kadar cengiz ve rashica gibi oyuncuların skora katkısı kendisinden çok farklı değildi. cengiz çıktı bir maçta 4 golü öyle ya da böyle sıraladı ve bir günde bidondan, stara dönüştü. bu işler böyledir. atarsan, kralsın.

    (bkz: 7 ocak 2024 istanbulspor fenerbahçe maçı)

    şunları yazalım da bunlar da skor odaklı düşünceler için veri olsun. geçen sezon fransa lig 1’de 17 maçta, 6 gol, 3 asist; önceki sezon ukrayna premier lig’de 17 maçta 9 gol 1 asist üretmiş oyuncu. kim olsa boştaki böyle genç bir oyuncuya yatırım yapar ve kazanmak ister. bizde ise kendi de çok iyi bir başlangıç yapamayınca, artan tepkilerle beraber daha tek 90 dakika oynayamadı. süreç öylesine ters işledi ki konyaspor maçında bir kontrayı harcadığı için bidon olabilen bir oyuncuya dönüştü. mesela aynı maçta orta sahadan defansın arkasına, kerem’e al da at diye verdiği bir pas da var ama pek sözü edilmedi.

    (bkz: 7 ocak 2024 galatasaray konyaspor maçı)

    tete belki de hiç istenen performansı gösteremeyecek ki bu kadar hedefte olup, az süre almaya devam ettikçe ve ritim bulamadıkça bu böyle olacaktır. kehanet kendini gerçekleştirecektir yani. ancak kendi elimizdeki değeri bu kadar değersizleştirmek bize ne kazandıracak onu hiç anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın