resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1953
    geldiğinde ağırlıklı olarak olumsuz olan yorumları özellikle bu yıl tam manasıyla tersine çevirmiştir. 2.8 milyon euro bonservisin yüksek bulunması, mevkisiz olması, herhangi bir mevkide bizim seviyemizde olmaması gibi türlü türlü faktörler sıralanıyordu. ancak gün itibarıyla tam anlamıyla victorinox çakımız oldu. (reklam ve işbirliği anlaşması değildir.)

    belki de yalnızca taraftar değerlendirmesiyle transfer yapmamak gerekiyor. oyuncu hakkında peşin hükme varmadan önce sahada neler yapacağını bekleyip görmek gerekiyor.

    aynısını matias vecino transfer sürecinde de yaşadık. lazio ile 14'ü lig, 5'î şampiyonlar ligi olmak üzere 19 maçta sahaya çıkmış bu yıl, 4 golü var. lazio grup ikincisi olarak gruptan çıkmayı başardı.

    biz ise büyük bir efor ortaya koymamıza rağmen grubu üçüncü olarak bitirebildik. orta sahamızda torreira'nın yanına net bir isim bulamadık. yer yer kaan, oliviera, ndombele ile çözümler aradık. kim bilir ndombele yerine vecino transferi ile daha kazançlı çıkacaktık muhtelemen; ancak o günkü atmosferde beklentilerin yüksek olması, sosyal medya etkisiyle reaksiyonun büyümesi, oyuncunun yaşının 30+ olması gibi faktörlerle ezici çoğunluğumuz isyan bayrağı çekmişti.

    özetle sosyal medya gazıyla aşırı reaksiyonlar vermeden biraz daha itidalli hareket etmek gerek. yönetimin de aynı şekilde yüksek rakamlar ödeyip taraftarın gözüne, gönlüne hoş gelebilecek; ancak ne vereceği belirsiz isimler yerine ülke gerçekliklerinden kopmadan daha itidalli, daha dengeli hareket etmesi elzem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın