• 14
    7 aydır sivas'ta yaşıyorum ve gördüğüm kadarıyla şehrin yarısı fanatik fenerli. diğer yarısını da fanatik bjkliler ve fanatik olmayan gsliler oluşturuyor. fanatik fenerlileri şöyle açayım; terim'den tutun da erden timur'a kadar her galatasaraylının fetöcü olduğunu, bylockçu büyükekşi'nin bir gs projesi olduğunu, fenerin yıllardır şampiyon olamamasını fetö'ye karşı dik duruşlarından kaynaklandığını, cumhurbaşkanı, tff, mhk alayının kendilerine karşı olduğunu, galatasaray'ın fetö olmasaydı müzesinde 1 kupası dahi olmayacağını iddia eden özellikle 40 yaş üstü insanlar.

    adamlar 7 ocak 2024 kayserispor sivasspor maçında hakemin manaj'a kart sınırında olduğunu bildiği için bize karşı oynayamasın diye sarı kart gösterdiğine o kadar yürekten inanıyorlarki üzülüyorum bu hallerine. iş yerimde bolca bulundukları için sürekli bu tarz iddialar duyuyorum. calvo da sizin maçta cezalı duruma düştü, o nolacak diyorum. cevap: o maç zaten evimizde her türlü yeneriz oluyor.* sosyal medyada çokça gördüğümüz bu fenerli kafasının gerçek hayatta da var olduğunu bu şehirde öğrenmiş oldum.

    fatih terim milli takıma para karşılığında oyuncu alıyormuş, kendine para ödemeyen oyuncuları takıma almıyormuş. şu kafanın güzelliğine bakar mısınız*
App Store'dan indirin Google Play'den alın