• 212
    insanların yakasını bir türlü bırakmayan yazar. kendisi şu entryde mauro icardi'ye ayakta bile duramıyor yazınca çok doğru, yapıcı, mükemmel bir eleştiri yapmış oluyor ama biz kilo problemi var, formsuz yazınca suçlu oluyoruz: (bkz: #3803889)

    veya gerçekten mevcut şeylerle ilgili görmek istemediği gerçeklere üzülüyor, gelip nick altı dolduruyor. okan buruk gençlere güvenmiyor yazmışım, bununla ilgili başlığıma gelmiş. geçen sene kazımcan'ı parlatan okan buruk neden bu sene kendisine güvenmeyip beksiz kaldı? geçen sene kazımcan harici hangi "yeni" genç transfer süre bulabildi? barış alper zaten fatih hoca zamanından rotasyona girmişti.
    bu sene kopan maçlar dahil gençler sadece konya maçında 5 dakika süre bulabildi, onlar da cezalar ve sakatlıklardan dolayıydı. hani adamlarda kumaş yoksa yoktur ben altyapı fetişisti değilim de neden bayernden eyüp, dortmunddan gökdeniz kovalıyorsun o zaman? fark bulduğun maçlarda sahaya at diyoruz, sanki istifa et hoca yazmışız oraya.

    veya berkan konusu. torreira'ya gelince ciğersiz ve kesici olunca süper, yürekten oynuyor diyen sözlük yine tek görevi ciğerini bırakıp top kesmek olan berkan'ı sadece tekniğinden vurmaya çalışıyor. e torreira çok mu teknik? iki senede bir asisti var. buradaki yanlış nerede? sen 11'de banko oynayan futbolcunu tekniğinden eleştirmiyorsan yedek kalmayı kabullenmiş, rotasyonda ihtiyaç duyduğun futbolcunu neden tekniğinden eleştirmeye çalışıyorsun?

    kendisini ne kadar sallamasam, benden ne kadar cevap alamasa geliyor illa başlığıma yazıyor. insanları bırak artık be çocuğum.

    (bkz: #3813547)
App Store'dan indirin Google Play'den alın