resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3034
    bazi sosyal mecralarda taraftarın tepkisinden dolayi ayrilmayi tercih ettigi soyleniyor. eger boyleyse, ki yunus icin de benzer seyler soylendi, kendilerinin taraftarin dediklerini gereksiz bir sekilde onemsedigini dusunuyorum.

    ben açıkçası futbolcu olsam, sosyal medya ile iliskimi minimum seviyeye indiririm. guvendigim bir sosyal medya danismani bulur, olumlu-olumsuz ne kadar elestiri varsa hiçbir sekilde bana yansitmamasini, ara ara mactan kareler, antrenmandan kareler paylasmasini, sosyal medyadaki o anki mevcut konjonktüre gore bu paylasimlari yapmasini isterdim.

    zira profesyonellik bunu gerektirir.

    öyle adamlar var ki, eline top versen bomba muamelesi yapacak halde, kahvedeki herseyi bildigini zanneden dayilar gibi atip tutuyor.

    cidden futboldan anlayan arkadaslar var. berkan'in ne oynadigini biliyor. yeteneklerini ezbere sayiyor. hangi pozisyonda nasil bir oyun kurgusunda nasil bir gorev almasi gerektigini biliyor.

    bu tur adamlar berkan'a farkli bir gorev verildiginde ve bu görevi yapamayacagina emin olduklari zamanlarda, tamamen hocayı elestirirler. eger kendisinin alternatifi varsa bu gorev icin.

    ama hababam futbolcuyu gomenlerde zaten o futbol bilgisinin zerresi yok.

    ben mesela berkan ozelinden giderek, futbolcuyu yerden yere vuran birisini görürsem profiline girip bakiyorum. bu adam ne kadar bilgili.

    mesela su baslikta yazilanlari, ben berkan olarak gorsem, bazi yazarlara cok saglam ozelden giydirirdim. sonra dava vs açıldığında da parasini verir, ustune bir o kadar daha verir bir daha suratina giydirirdim.

    bazen hakikaten haddini asan tipler var herseyi bildigini sanan, sanirsin herifcioglu über süperstar futbol ulemasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın