• 178
    gına getiren topluluktur. bunların saçmalıklarını okumaktan illallah ettik. öyle şeyler okuyorum ki şımarıklık dışında bir şeyle açıklayamıyorum. kasım 2022'den beri her maçı kazanıyor olma durumu taraftarın şirazesini kaydırdı sanırım.

    ocak ayının yarısına geliyoruz. bu takım temmuz ortasından beri maç yapıyor. bunların 8 tanesi şampiyonlar ligi maçı. çok ciddi eforlu, sert, yıpratıcı maçlar. yaptığın transferlerden davinson hariç hiçbiri net ve istikrarlı bir katkı verememiş hatta birçoğu sahaya bile çıkmamış istikrarlı şekilde. davinson da 1.5 aydır sakat. ekim sonundan beri de en büyük yıldızı sakat ve çok düşük bir verimle sahaya çıkıyor. buna rağmen şampiyonlar ligi'nde çok iyi performanslar verip göğsünü kabartmış, 3. olarak avrupa'da yoluna devam ediyor bu takım. dahası, %100'üyle oynayan, tek kulvarda oynuyor diyebileceğin kadar dandik bir organizasyonda maçlar yapan ve sadece 2 defa puan kaybetmiş* fenerbahçe ile aynı puanda. bunu yaparken de kadıköy'den 0-0 ile dönmüş. böyle bir ortamda ben sürekli hoca eleştirisi okuyorum. hocanın varlığına şükretmesi gereken topluluğa bak sen.

    gelgelelim artık filmi koparan kısım dün akşam oynanan konyaspor maçı* esnasında yapılan yorumlar. takımın istikrarı ve standardı en yüksek 2 futbolcusu torreira ve boey yok. oyununu çok belirgin şekilde ileri taşıyan davinson yok. öyle veya böyle ziyech yok. golcün ve yedek golcün yok. sol bekinde sağ kanat oyuncusu, sağ bekinde orta saha ve stoper rotasyonunda yer alan futbolcu oynuyor. bu takım 30 tane şut çekmiş dün. ilk yarı kerem 2 tane bomboş topu uzaya vurmuş ceza sahası içinde, mertens bomboş pozisyonda kalecinin üstüne vurmuş, zaha ceza sahası içindeki 2 şutta golü bulamamış, 2. yarının ilk anlarında kerem kale önünden topu yine uzaya vurmuş. biz ne okuyoruz? ''okan hocanın set oyunu zayıf, yine bir rakibi kolay çözemedik, çok sıkıcı oynuyoruz'' yorumları. artık gözlerime inanamıyorum.

    her maçı kazanan hocayı art niyetle eleştirenler, birkaç ay önce kafasında 40 tane dikişle belki de sana maç kazandıran sezonun oyuncusu nelsson'a 2 hata yaptı diye küfür yağdırmalar, 13. takımı 1.5 yılda bu noktaya getiren ve bütün galatasaray düşmanlarının düşmanı olan erden timur'a saçma sapan yakıştırmalar, muslera'ya kova çekmeler, icardi'yi 2 günde harcamalar... oğlum siz nerede büyüdünüz lan? nerede öğrendiniz futbolu, taraftarlığı? ne ara çoğaldınız böyle? bırakın lan. bırakın bu takımın yakasını. tiksindirdiniz lan artık kendinizden. hayatsızlar. 2 yıl önce konya deplasmanına giderken ''çok zor maç ya'' çeken heriflere bak, ''bayern deplasmanında nasıl kazanamadık'' diye üzülmesini sağlayan hocaya sallıyor sürekli. nankör herifler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın