resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7733
    gol kacirmasini tamamen kenara birakalim, bence yeteneginden cok daha fazla sorumluluk veriyoruz kendisine. macta her topu istiyor, kosuyor, enerjisi surekli tavan fakat maalesef bu kadar topla oynamamasi gerekiyor.

    biraz acmak gerekirse, bir anadolu takiminda ya da orta sira bir avrupa takiminda takimin her seyi olabilecek bir oyuncu. ama bizim kadromuzda cok kaliteli isimler var ve kendisinin kendini gostermek icin oyun oynamasina ihtiyacimiz yok, ya da en azindan %80 civari kerem ile oynamamaliyiz. abartisiz her aldigi top ile tek pasla asist yapmaya calisiyor, her kosusu gol pozisyonuna girmek icin, her topu istiyor. bu yazdiklarimin hic biri kulaga kotu gelmiyor, fakat oyunda bir top takimda kendinden yetenekli 3-4 isim oldugunu hatirladigimizda gercekleri goruyoruz bence. takimda zaha ziyech varken bile en cok topu kendisine veriyoruz, ozellikle kapanan takimlara karsi zorlanmamizin bir numarali sebebi bu bence.

    diger opsiyonlari dogru duzgun hic denemedik. takimin a plani icardi de formsuzken kerem. dun halilden alip halile birakmadigi topta kesin kararimi verdim kerem avrupaya gitmek icin kendine oynar duruma gelmis maalesef. her mac tum toplari kendisine attigimiz icin dogal olarak takimdaki en etkili oyuncu gibi duruyor ama verim cok dusuk.

    kerem’i gercekten cok seviyorum, hic bir turk futbolcuda gormedigim bir gelisim gosterdi, sampiyonlar liginde, derbilerde falan yaptigi isler cok cok ekstra ve saygiyi hakediyor. okan hoca yerinde olsam ya daha az oynatirim, ya da rolunu daha sinirlarim. takimdaki serbest oyuncu bence kerem olmamali, daha yuksek verimli birini bulmamiz gerek bu rol icin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın