• 14
    sn hakan şükür ;

    galatasarayımıza ilk transfer olduğun zamanlara denk gelir benim de aklımın başına gelip galatasaray sevdasının içime düşmesi. ben seninle büyüdüm. galatasarayında türk futbolununda bizi sokağa döken ne kadar başarısı varsa hepsinde sen vardın. ilk imzasını aldığım futbolcusundur. seni hep maçın son dakikalarında koşmaktan yorulmuş bir biçimde dilin dışardaki halinle hatırlarım. galatasaraylılığına söyleyebilecek lafım tabi ki yok şüphem bile yok ama seninle ilgili futbolcuykende hep amalarım vardı keşke bunları yapmasalarım vardı.

    sen hep bu ülkenin en popüler futbolcusu oldun. sen kız istemeye ülkenin başbakanı ve fethullah hocayla gittin. milli takım kamplarında prim pazarlığından tutta, italyadaki kebab özlemine kadar ne yaptıysan hep gündemde yer aldın. tabi bunları başarırken üzerindeki formanın seni sen yaptığını unutmadığına inanırdım. inanırdım diyorum çünkü artık öyle olduğuna inanmıyorum.

    seni futbolculuk döneminde yorumculuk döneminde tahmin edildiği gibi zaten fener ve bjk camiası tarafından pek sevilmezsin. ama sen şimdi bu belden aşağı vurmalarınla bizi bile kendinden soğutuyorsun hakan. seni sen yapan formsuz olduğun dönemlerde sana ses çıkarmayan, seni takımda yaptığın onca bizden onlardan yakıştırmasına rağmen bağrına basan hep bu taraftardı. şimdi diyorsun ki beni de hasanıda sami yen'de yuhladılar e bazı densizler yaptıysa bunu bütün taraftara mal edip çıkıp bizi eleştirmene ne gerek var.? galatasaray başkanı ile aranda bir husubet var belli ama her mikrofon uzatıldığında herkesi seviyesiz, popülist olarak göstererek eline ne geçeceğini zannediyorsun. bunlar seni yüceltmez kral senden ancak götürür.

    benim gözümde bir futbolu bırakmış bir futbolcunun en fazla onore edildiği yer jübile maçı değil takımın kötü gittiği bir sezonda onun gibilerini özledik dercesine isminin statta bağırılmasıdır. bu sene bazı maçlarda metin oktay özlemini bağırarak taraftar bunu kimine göre yanlış kimine göre doğru belli etti. sen bize senin ismini bağırarak kimseyi protesto etme şansını tanımadın çünkü giderek uzaklaşıyorsun bu taraftardan.

    özel hayatın, cemaat yaşantın inan kimseyi zerre kadar ilgilendirmez, takımın zararına olan olaylara bile zaman zaman ses çıkarmadı bu taraftar her ramazandaki oruç krizleri gibi. ama artık kendince sana yapıldığına inandığın haksızlığı bu şekilde ifade ederek kendi tahtından kendini indiriyorsun kral. bize 9 numaranın hatırasını bırak, havada kalarak attığın golleri bırak, hırsından deli gibi her yere pres yaptığın anları bırak, tek parmağın havada gol attıktan sonra tribünlere koşup formanı sallamanı bırak. senin değerin için değil bizlerin kral hakan şükürü için biraz kendi dünyana dön ve biz seni özleyelim hakan.sen ki bu formayla 8 şampiyonluk yaşamışsın,uefa kupasını kaldırmışsın.bize kendini küstürtme kral. röportajda belirtmişsin arda'yı aldım ona neler yapması gerektiğini anlattım diye işte bunları yap hala bu arma için çalış. bizde seni sami yen de türk telekom arenada gördük mü adını bağıralım kal el salla bize.

    haddimi aştıysam kusura bakma kral.seni çok seven ve buna devam etmek isteyen bir taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın