• 97
    boey, torreira ve icardi'nin (1,5 sezondur takımın %50'si dediğimiz üçlü) olmadığı bir kadroyla, kenarda tek yabancı oyuncunun tete'nin olduğu bir yedek kulübesiyle çıkacağımız maç.

    uzun süre sonra bu kadar eksik bir kadro görmek tedirgin etmiyor dersem yalan söylemiş olurum. üstelik bu sezon rakipler beklerini stoperlerine yaklaştırarak solid bir savunma kurunca, üstüne çift önliberoyu da bu savunmanın önüne çekince çok büyük sıkıntı yaşıyoruz. zira bizim takımda 8 numara üzerinden oyun kurma, 2. bölgede efektif işler yapma pratiği yok bu sezon. mertens, zaha, kerem ve bugün false9 oynamasını beklediğimiz halil basit oynamaları gereken pozisyonlarda beni her daim ayar eden al-verlerle, gereksiz topuk paslarıyla, rezil first touchlarla 4-5 rakip oyuncuyu aynı anda oyundan düşürme işini abartıp fanteziye kaçarlarsa ben kafayı yerim ekran başında. üstüne bir de ali şansalan, '' hazır eksik yakaladık, dur biraz tetikçilik yapayım'' derse tam bir 90 dklık buhran, sinir harbi olabilir bizim adımıza.

    gönül ister ki ndombele çıksın çöp möp diyorlarmış bana siz hayırdır ulan desin show yapsın, halil ben sadece kadife bilekli ama vurdumduymaz bir topçu değilim fundementalım da iyi diyerek göz doldursun ama harbi inanılmaz eksiğiz. okan hoca için çok büyük sınav bu maç. aylardır ezbere yaptığı değişiklikleri de yapamayacak bugün *

    bugün taraftara da büyük iş düşüyor bence. stadyumdaki herkesin maçta kalması şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın