resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1340
    arda turan onun yaşındayken kadıköy'de galiz küfürler yedi, rakip oyuncuların kışkırtan hareketlerine maruz kaldı. oyuncunun kafasını karıştırmak için malum camia yüksek bir sözleşme önerdi. hatta fazla seks yaptığından dolayı sık sakatlandığına dair haberler bile çıkarıldı. oyuncu galatasaray'dan gittiyse bu faktörlerin de büyük önemi var.

    arda güler'in ise kalması için seferberlik ilan edildi adeta. yaptığı sahtekarlık bile halının altına süpürüldü. çok efendi, sportmen, yerli ve milli, ülkemizin evladı etiketleri havalarda uçuştu. ister kabul edin ister etmeyin; ancak aynı arda güler bizim altyapımızdan çıksaydı hakkında yapılan haberler, gösterilen tutum, çıkarılacak dedikodular çok farklı olacaktı.

    bakın yusuf demir örneğine. biri 18 yaşında ise diğeri de 19 yaşında. çocuk isviçre'de olmasına rağmen ihtar çekti, parasını alamadı gibi iddialar ile suyu bulandırıyor malum yerden destekli basın ve medya.

    demem o ki, onun yaşında ondan fazlasını yapabilmiş olan isim, bizim yeteneğimiz olunca kimseler ülkenin değeri, sahip çıkalım demedi. benim de tavrım bu doğrultuda şekilleniyor. başarılı olup olmaması da beni ilgilendirmiyor. kenan yıldız'a bakınca ortada somut bir ışık sunan yıldız adayımızı görmekten mutlu oluyorum, bu da bana yetiyor.

    ama real'de oynayan kaç yıldızımız oldu deniyor. tamam katılıyorum. ancak barca'ya transfer olan senin yetiştirdiğin yıldız olduğunda basın, medya, sosyal medya üzerinden thy transferi diyip dalgaya alan bu ülke. o yüzden benim veya benzer düşünen insanların sorunu arda güler değil, ait olduğu camia veya genel olarak ülkedeki futbol ortamı ve bunların bize yaşattıklarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın