resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1333
    hakkındaki kamuoyunda at izinin it izine karıştığı futbolcu.

    işin ucunda beleşten avrupa gezmesi var diye futbol hastası olan muhabir ablalarımız, söylendiği gibi tıklanma ve reklam gelirinden değil doğrudan birilerinin mamasından yolunu bulan sosyal medya hesapları ve fenerbahçe medyası osuruk atsa "vay be çocuğun osuruğu bile farklı" derecesinde övüyor.

    spor medyasının duayen isimleri romantik romantik güzellemeler yapıyor, çok büyük iş başardığından bahsediyor. antrenman topçusu yerine "gelişime açık yetenek" falan diyor. halbuki kazara bu çocuğun kurtarıcı diye oynadığı ve kaybedilen ilk milli takım maçında elde kılıç en önde saldıracak olan onlar.

    fenerbahçe camiası da vasat takımlarında bile başkan emriyle oynatılıp sözleşmesindeki süre maddesi doldurulup real madrid söğüşlemek vasıtasıyla bu sezon transfer yapabilmelerini sağladığı için güzellemelere destek oluyor. kabul etmek lazım ki ertuğrul taşkıran'dan sonra bayağı uzmanlaştılar bu işlerde.

    bizim sıradan çinko karbon galatasaray taraftarı da iyi topçu mudur kötü topçu mudur, övülmeli mi övülmemeli mi diye birbirini yiyip duruyor.

    allah sabır ve şans versin hepimize. bu kafayla biraz zor işimiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın