resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2561
    inatla anlaşılmayan bir konu var.

    konu rashica yerine x oyuncuyu almakta değil. rashica'ya o bonservis ve yıllık ücret paketini vermek istemeyebilirsin.

    ama kalkıp da, rashica yerine tete aldık, toplam paket fiyatları da aynı derseniz bu şuna benzer.

    abi biz 1 kg elma yerine, 1 kg armut aldık. tartıya da koyduk aynı geldi. al sen armut ye.
    yahu benzer mevkilerde oynuyor diye, oyun tarzı birbirinden apayrı oyuncuyu kıyaslamak kadar saçma bir şey var mı?

    rashica pahalı ve anlamsız abartılan bir oyuncu mu? tamam, o zaman git, benzer oyun tarzına sahip, daha iyisini al. veya ekonomine göre daha kötüsünü al. çünkü senin hocanın sisteminde iş yapmış bir oyuncu.

    veya illa tutturdun mu 'ben rashica değil, x oyuncuyu alacağım' diye. ona da tamam ama o zaman da hocanla konuş. 'hocam ben rashica değil, x alacağım bize uyar mı?' de.

    şimdi asmak kesmek kolay da, hocanın elinde hem rashica, hem zaniolo varken tercihini gördük. demek ki neymiş, hoca sistemine rashica'yı daha uygun görmüş. şimdi kalkıp burada rashica, zaniolo'dan iyi demek mi oluyor bu?

    gidip rashica yerine tete, zaha, ziyech alıyorsun.* bir tane senin çalışan sistemine uygun rashica gibi oyuncu almıyorsun.

    ayrıca tete konusunda paket maket muhabbetine gireceksek, yer değiştirdikleri için yunus vs tete daha uygun bir kıyaslama olur. leicester şu an 'nasıl kakaladık size kazım kazım'ı' demiyorsa hiçbir şey bilmiyorum. hayat uzun, oyuncular genç. göreceğiz bundan bir 5 sene sonra aynı kıyası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın