• 29
    sözlükte ilk kez duyurmamın üzerinden geçen hemen hemen 2 ayda yapmak istediğimiz birkaç özelliği ekleyebildik, daha fazlasına zaman bulamadık :(

    sözlükten de birçok kişinin yorum yaptığı hakem-takım maç kırınım özelliği uzun süredir kullanımda.

    örneğin,

    https://ensuperlig.com/hakemler/?takim=galatasaray adresine erişilirse galatasarayımızın maçlarını yöneten hakem bilgisi geliyor. sözlüğümüze gelen görev aldığı maçlar gibi hakemin üzerine tıklandığında ilgili maçların neler olduğunu göstermek bir sonraki adım olacak.

    yine aynı sayfada https://ensuperlig.com/...kem=halil-umut-meler adresine erişilirse halil umut meler'in takım bazında maç kırılımına erişiliyor. benzer şekilde takım adına tıklandığında ilgili takımın hangi maçlarında görev alındığı da yine yakın zamanda tamamlanacak inşallah.

    şu anda biten bir maç sayfasına gidildiğinde; örneğin https://ensuperlig.com/...erbahce-galatasaray/ sadece maç içi istatistikler var; kadro ve maç içindeki gol, sarı kart, oyuncu değişikliği gibi bilgiler yer almıyor. bunun ilk adımı olarak takımların kadro bilgisi verisinin elimizde olması gerekiyordu. takım sayfalarına kadro bilgisi bugün eklendi. https://ensuperlig.com/takimlar/galatasaray/ adresinden istatistiklerin yanına kadro sekmesi eklendi. bundan sonraki iyileştirme maç içi aksiyonların eklenmesi ve devamında oyuncu istatistiklerin oluşturulması olacak. takım kadrosunda o sezon görev alan ama takımda artık yer almayan isimler de diğer sitelerden farklı olarak yer bulacak. örneğin yunus akgün bu sezon bizde forma giydi, yakın zamanda o da eklenecek kadroya.

    genel olarak daha gidecek çok yolumuz, az vaktimiz, artan azalan umutlarımız var. profesyonel anlamda bir sosyal medya desteği almamız gerekecek; bunun yönetimini umarım doğru yapabiliriz. sözlükten birkaç arkadaş ile bu konuda konuşmuştum; inşallah önümüzdeki aylarda kendileri ile tekrar iletişime geçeceğim. destekleriniz ve yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler. umarım kullanılan bir site ortaya koyabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın