• 115
    son günlerde galatasaray’ın ödemeleriyle alakalı huzursuzluk maksadıyla çıkarılan haberlerin kaynaksızca servis edilmesinde maşa olan yüzlerce ahlaksız mensubu başlığının altında barındıran kavram.

    galatasaray’ın ödemeleriyle alakalı huzursuzluk maksadıyla çıkarıldığına kısa bir araştırmayla hemen vakıf olabilirsiniz. zira haberlere yansıyan ziyech ve yusuf demir’in menajerlerinin açıklamaları resmi ağızlardan çıkıyor ve bu ağızlar da bir sorun olmadığını dile getiriyorlar.

    ayrıca maaş tablosunun çarşaf çarşaf gezmesi de yine mensubu olduğu basın tanımına yakışmayan kaynaksızlar tarafından, kaynağı ve içeriği doğru olan fakat yukarıda belirttiğim kışkırtmanın köpürtme unsuru olarak kullanılıyor. evet bunu söylerken benim de kaynağım yok ancak ispat edemesem de yemin edebilirim. zira koç holding tahminimizden de güçlü.

    ayrıca arabistan’da oynanmayan süper kupa finalinin diyetini daha ödemedi bu yöneticiler, bu daha başlangıç…

    neyse, son özet, içerisinde çıkan herhangi bir haberin kaynağından haberi yapanına kadar dikkatle okuyup, beyin süzgecinden geçirmeden inanılmaması gereken tanımdır. zira oldukça tehlikeli bir zehire dönüşebilir…

    edit:noktalama
App Store'dan indirin Google Play'den alın