• 233
    tff'ye karşı açıkça istifa demeyip ona kumpaslar kuran yönetim. tff ise sularına gitmek için her şeyi lehlerine yapıyor ama yine de yaranamıyor. çünkü ellerini vermiş, kollarını kaptırmışlar. fenerbahçe yönetimi ve ali koç bunu bildikçe daha da üzerlerine oynuyor. hakem halil umut meler'e yapılan saldırı sonrası istanbulspor başkanının takımını sahadan çekmesi ve suudi arabistan üzerinden yaptıkları provakosyanlar tamamen tff'yi yıprattırma üzerine. bu basit provokasyonlara kanan da çok, çünkü tıpkı akp'nin dini kullanması gibi bunlar da atatürkçülüğü ve milliyetçiliği kullanıyorlar. yalan yanlış haberlerle milleti gaza getiriyorlar.

    benim asıl merak ettiğim olur da fenerbahçe süper kupayı kaybederse ikincilik madalyaları için seronomide bekleyecekler mi? galatasaray kaybederse bekler ama fenerbahçe bu olgunluğa sahip mi? yoksa yine başka bir şovla mesela ''biz atatürkçüyüz, arapların elinden madalya almayız.'' şovu mu çekecekler. yiyen de çok olur nasıl olursa.

    bu iki kulüp de kamuoyundaki itirazları dikkate almayarak maçın arabistan'da oynanmasına itiraz etmemiş kulüpler. galatasaray yarım ağızla suçu fenerbahçe'ye atarken, fenerbahçe başından beri ikiyüzlülük örneği göstererek maçın arabistan'da oynanmasını istemiştir. o yüzden iki tarafa da tavsiyem, edebinizle çıkın oynayın şu kupayı. şımarıklık yapmayın, olay çıkartmayın, bizi de rezil etmeyin olur mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın