• 153
    bence takim 2023 yili icin gorevini tamamlamis hissediyor, ligdeki fener deplasmani sorunsuz gecti. 6 tane asiri yogun mac oynadilar, sonunda uefa’ya kalabildik, ligde zirvede bir kopma yok, bunun birikimi tavan yapmis durumda, ara-tatil adi her neyse bir mola gerek. cok fazla odaklanabilecegimizi sanmiyorum, normalde bunu profesyonelce bulmam ama boyle ozel sezonlarda anlasilabilir bir durum. butun buyuk takimlar yasiyor. hatta eminim benim gibi hisseden arkadaslar vardir, bende bile bir bikkinlik var, biraz durulsak iyi olacak gibi hissediyorum, derbi heyecani falan yok bunyede.

    diger tarafta ise 10 senedir kimseye bir sey ifade etmeyen turkiye kupasi haric hic bir basarisi olmayan, butun dunyaya ve en cok bize dusman, surekli magdur olduguna gonulden inanan bir kulup ve sahadaki oyuncularin sirtinda hissettikleri inanilmaz bir baski var. acikcasi isler kendileri icin yolunda giderse bu daha fazla mecbur olma ve daha fazla isteme durumu bence ibreyi biraz da olsa fenerbahce’ye ceviriyor.

    bir kac oyuncumuzu yukarida yazdiklarimdan muaf tutuyorum; abdulkerim-nelson, bay, kaan, kerem ve icardi bence bu macin onemine gore mucadele edecektir, ama geri kalani icin yuzde yuz emin olamiyorum, dilerim ben yanilirim ve catir catir cikip oynar kazaniriz.

    seneyi kupa ile bitirme firsati sunan mac.
App Store'dan indirin Google Play'den alın