• 9738
    ya toksik linç ya da polyannacı naiflik uçları arasında gidip gelen taraftar. gerçekçilikten uzaklaştık ve kutuplaştık. doğrulara doğru diyemiyoruz.

    burada kerem'i 3 senedir korumaya çalışıyoruz, inatla insafsız saldırılar sürüyor. halbuki kerem hala takımın ayakta duran ve istikrarlı şekilde futbol oynamaya çalışan tek hücum oyuncusu. eksikleri var, ama siz özgüvenini sarstığınızda bu eksikler daha da ön plana çıkıyor. kafası rahat kerem, daha iyi oynayacaktır.

    aynı şekilde icardi, ziyech, zaha'nın fiziksel sıkıntıları ve uyumsuzlukları sebebiyle olmadığnı; bazılarının dinlendirilmesi, bazılaırnın gönderilmesi gerektiğini yazıyoruz. romantik arkadaşlar hepsine savunacak bir kulp buluyor.

    bir adım geri çekilin. savunduğunuz pozisyon ile gerçekler arasında fark olabileceğini ve bir konu hakkında kapıldığınız ilk izlenimin, en doğru izlenim olmayabileceğini; karşı görüşü savunan kişilerin haklı tarafları olabileceğini düşünmeye çalışın.

    icardi'yi ayrı bir yere koyuyorum, darbeye bağlı sakatlık olduğu için. ama zaha ve ziyech'in vücudu ve form durumu pek ışık vermiyor. artık şapkayı önümüze alıp bazı gerçekleri kabullenmemiz lazım. tutmalarını ve fark yaratmalarını ben de çok istedim. ama neşter vakti geliyor.

    kerem, barış ve mertens ile yeni bir hücum hattı oluşturmalıyız. sol beki ligde artık kazımcan veya yeni transfer götürür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın