resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2164
    kasım ayında milli takıma çağrılmış ama gitmemişti, gitmediği gibi galatasaray antrenmanından gülerek fotoğraf atmıştı. teknik direktörü de açıklama yapmıştı, almayacağını söylemişti milli takıma ki son kadroda olmadığından afrika uluslar kupasında da olmaması çok doğal.

    zaha kariyeri boyunca milli takımda oynamayı tercih etmiş bir oyuncu değil, daha önce milli takımı da bırakmış sonra araya giren drogba gibi isimler ikna etmişti, buna rağmen teknik direktörler kendisini çok kullanmadığı için milli aralarda bahanelerle evinde kalmayı tercih etmişti. komplo uydurmaya gerek yok, kendini ait hissetmediği bir yerde oynamak istemeyen bir oyuncu var sadece.

    https://www.trtspor.com.tr/...tu-haber-284190.html
    haber burada, isterseniz bakabilirsiniz ama komplo uydurmak, oyuncunuzu yermek daha güzel, daha tatlı gelebilir zaten bundan başka bir şey de yapmıyoruz. ziyech afrika kupasına gidecek, bakambu afrika kupasına gidecek, hücumda kullanmaya adam kalmayacak ama zaha'nın gitmesini tercih ediyorsanız mağlup olmaya, şampiyonluk yolunda geri düşmeye mahkumsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın