resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3462
    ayağına topu çok fazla isteyen futbolcu. topsuz oyununu da biraz geliştirmeli. hagi değilsen(yani takımın her şeyi), o topu sürekli ayağına istemeyeceksin.

    kendisinin yeteneklerine saygı duymakla beraber, beğenmediğim bir oyuncu tipidir. ancak aston villa'da ne yaparsa yapsın, gayet güzel bir kiralama ile kendisini gönderdik. dönmezse cebe daha fazla para girer, dönerse de öğrendikleri ile kendine artı yazar.

    ne kadar öğrendiğine göre ister tutarız, ister satarız. rusya'da hulk'un etkileri hala devam ediyordur, en kötü oraya gider. italya'ya gider. illa ki satılır, sorun yok. adam 24 yaşında... fiziksel anomalisi her türlü kendini sattırır.

    aynısı zaha için de geçerli. istediğinde ara transferde gayet güzel bir şekilde düşecek bir premier league takımına gönderirsin. angelino da keza öyle. benim için en büyük tehdit tete. ben adamda ne ilk izlediğimde, ne de galatasaray'da bir yetenek emaresi göremedim.

    önemli olan kararsız kalmamak. okan hocama sesleniyorum, bir yol olmaz zaha'dan, tete'den, angelino'dan. daha da yaş almadan hızlıca kurtulmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın