• 6218
    2011 şike davası etkisini hala hisseden taraftardır. dava sürecinin ve sonra gelişen başka olayların sonuçlarından bağımsız olarak taraftar, ortaya sayfa sayfa dökülen tapelerden, ifadelerden kuşkusuz negatif olarak etkilendi ve birbirinin acısını paylaşan ama dışarıya karşı kuyruğunu dik tutmaya çalışan bir taraftar profili çiziyor. kolay değil! görevi başındaki başkanı bir sene hapis yatmış bir kulüpten bahsediyoruz.

    iyileşme sürecinde sportif tarafta basketbol ve diğer branşların sansasyondan uzak başarıları, 2011 senesinden sonra gelen tek şampiyonluk başarısızlığını kurtarmıyor. galatasaray'ın kadıköy'deki yenilmezlik performansı devam ediyor. buralardaki etkisizliği bir taraftan 'şampiyonluk sayı'ları tartışması ile unutturmaya çalışırken diğer yandan 'cumhuriyetin yıkılmaz kalesi' gibi mantık sınırları dışında bir misyona tutunmaya çalışıyor. 2011'de olan biteni temize çekmeye çalışan, iktidara 'koç' tarzı ve 'kadıköy' styla muhalif tutum gösteriyor.

    2011'deki mahcubiyeti yaşamış taraftarı da sportif başarılar gelmedikçe tartışmayı sürekli spor dışı konulara kaydırıyor. o yüzden herhangi bir fenerli ile futbol konuşmaya başlayınca ikinci dakikadan itibaren konu bir şekilde 'fetö', 'ağar' gibi konulara sapıyor ister istemez. son zamanlarda spor dışı muhabirlik yapan lube ve murat gibi tiplerin buraya kova kova su taşıdığı gerçeğini de atlamamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın