resim
Kazımcan Karataş
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1467
    30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı'nda ne oynadıysa bu sene de aynısını oynuyor. o maçta yaptıkları çabuk unutuldu diye düşünüyorum. kazımcan'ı o maçta ya da kupadan elendiğimiz 5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçı'nda iyi olacak, güzel olacak diye izlemeyen herkesin ortak fikri galatasaray seviyesinde oynayamaz olmalıydı. bir futbolcu sahada parmak ucunda hareket edemez, topa tek hamlesi olamaz, o hamle de arkadan bacak uzatmak olamaz, ayakları her pozisyonda birbirine dolaşamaz, rakibini durmadan kaçıramaz ya da gol atarken arkasından müdahale yapmaya çalışamaz ki kazımcan tam olarak bunları yapıyor, her maç yapıyor.

    şampiyonluk maçında yediğimiz golde hatalı olmasını geçiyorum, 2-3 tane de gol yedirmeye çalıştı, ayağındaki her topu kaybetti. o gün bu çocuk olmaz notunun verilmesi lazımdı çünkü yerine giren dubois bir kere bile pozisyon hatası yapmadı, bir kere bile kazımcan gibi telaş yapmadı, sakince topunu oynaması yetti. rakip üstüne gelmezken bile heyecanını kontrol edemeyen, 1.lig seviyesinde bile oynayamayacak ayaklara sahip, hücum performansı kötü diye beke evrilmiş ama defans performansı hücum performansından da kötü olan bir bek bu seviyelerde olmaz. boşa umut besleniyor kendisi için. ben her hafta 2. lig seviyesinde maç izliyorum tribünde kendisi gibi otokontrolü olmayan bir oyuncu görmedim, o kadar bek geliyor oynuyor bir tanesi bile kazımcan'dan kötü değil, sol ayaklı olmak galatasaray seviyesinde oynamak için yeterli değil.

    ağır bir eleştiri olmuş olabilir ama hücumda hiçbir katkı vermeyen, defansta durmadan ofsayt bozan ve hiçbir müdahalesi verimli olmayan kazımcan gibi oyuncuları deneyip, yanılıp, tekrar deneyip tekrar yanılıp da puanlardan olmamız beni rahatsız ediyor. 11 kasım 2023 hatayspor galatasaray maçı'nda maça barış ile başlasak büyük ihtimal mücadele ettiğinden sadece barış, bilmese bile bek oynamayı maçı kazanmıştık. 2 golde de kazım hatalıydı, ikisinde de duracağı yerle ilgili sıkıntılarını, basması gereken yerde izlemesi ile golü yedik ama o maç bile övülme gereği duyuldu maalesef. kazım çok kötü bek, süper lig takımına kiralanamaz kendisi, hiçbir süper lig takımı kazımcan kadar kötü bir bekle oynamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın