• 6206
    çok acayip tuhaf insanlar. meseleleri çoktan futbol değil. spor değil. benimde yakın arkadaşlarım var. o kadar şey oluyor konuşuyorsun, bir defa bile evet haklısın dediklerini hatırlamıyorum. derbi için fanatik fenerbahçe trolleri ne yorum yapıyorsa, onlarda aynı kafa. ama bunlar bunu para almadan yapıyor. troller satılık, bunlara ne oluyor? bir bak, araştır, sorgula. gönül rahatlığı ile nasıl savunabilirsin eğer hiç sorgulayıp araştırmadıysan?
    kendi aramızda başka konularda örnek siyasi konularında konuşuyoruz araştırıyoruz eleştiriyoruz. ama konu fenerbahçe olunca adamlarda tutukluk oluyor. ali koç veya fenerbahçe ne derse doğru. inanılmaz bir şey. ya senin o eleştirdiğin siyasetteki insanlardan veya onları körü körüne destekleyenlerden ne fakrın var? adamlara niye kızıyorsun? senin farkın ne? sadece konular farklı.

    üniversiteden tanıdığım işinde çok başarılı matematikçi bir arkadaşım var. yani fenerbahçe hariç anlattığı her şey güzel ama konu fenerbahçe olunca acayip bir hal alıyor tavırları.
    örnek: bir sosyal medya platformunda profiline bakayım dedim. arka plan resimi olarak ali koç'un resmini ve sözünü sabitlemiş, "topunuz gelin". bunu görünce nasıl ciddiye alacaksın böyle insanları. en bilgilisi bile kör cahil gibi takılıyor konu fenerbahçe olunca. acayip bir olay. keşke bu durumu psikologlar araştırsa. güleyim mi üzüleyim mi bilemedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın