resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2155
    kendisine doğru düzgün top getiremeyen galatasaray takımında ne yapması beklendiğini anlayamadığım oyuncu. sürekli olarak direkt oyun oynamaya çalışılan, rakip alana yerleşip set oyunu oynanmayan galatasaray'da sürekli birkaç pasta gole gitmeye çalışılırken zaha'dan ne yapması bekleniyor anlamış değilim.

    son fenerbahçe maçında oyuna girdikten sonra top kendisine sadece birkaç kez ulaştırılabildi. ve bunların hiçbiri kendisini savunma oyuncusuyla bire bir bırakan paslar değildi. yaklaşık yarım saat oyunda kalan kanat oyuncunuza top getiremeyip bir de suçu kendisine atıyorsunuz! bazı oyunculara atacağınız pas önünde bir savunma oyuncusu varsa işe yaramaz, zaha'da durum böyle değil, adam sadece birden fazla oyuncu tarafından tutulursa durdurulabiliyor. değil zaha'yı, siz messi'yi de getirseniz topu ona ulaştıramıyorsanız ve messi'yi en az 2-3 oyuncunun kucağında bırakıyorsanız performans alamazsınız.

    futbol uleması arkadaşlardan beğenmedikleri maçlarda zaha kaç kez topla buluşmuş, bire birde kaldığı rakiplerini kaç kez geçememiş, sadece bunun cevabını bekliyorum!
App Store'dan indirin Google Play'den alın