• 69
    pandemi öncesi dönemdeki bir kadıköy deplasmanı havası veren pozisyon. böyle kötü oynayan bir rakibe karşı, daha maçın yirmili dakikalarında penaltı ve kırmızı kartımız gargaraya getirilerek berabere kalacaktık ve seri bilmemkaçıncı seneye devredecekti. biz de kendi içimizde öfke patlamaları yaşamaya devam edecektik.

    25 senedir kadıköy'de bu pisliklere pabuç bırakmayan tek bir hakem oldu, o da halil umut meler. 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında özellikle skor 1-1 iken bunların ceza sahasına gelen her topta yere atlayıp penaltı diye yırtınmasına seyirci kaldı. belhanda oyundan çıkarken biz 10 kişi kalalım diye tezgahlanan olayda fenerbahçe'yi de es geçmedi.

    hoş o heyecan uyandıran, galiba arada sırada bu ülkede hala düzgün insanlar çıkıyor dedirten o "cesur hakem"in, talimatları yerine getiren bir fino köpeği ruh haline bürünmesi yarım sezon bile almadı. ya da belki de kafayı alana kadar hakemcilik oynadı bilemiyorum.

    ertesi sene bir ankara deplasmanında verdiği vermediği kararlarla şampiyonluğumuzu çalanlardan oldu. 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçının başındaki 2 golümüzü yedi, üçüncü sefer topu kaleye soktuğunuzda o da pes etmişti...

    kaderin bir cilvesi, başlıkta bahsi geçen pozisyondan iki hafta önce* saha ortasında bir kulüp başkanı ve yancılarından bir araba dayak yedi. federasyon ligi "süresiz" erteledi, hakemler çıkıp "mesleğe dair geleceğimizi konuşacağız" dedi. "süresiz" ertelenen ligde ertesi hafta *
    tartışmalı bir düdük sonrası bir kulüp başkanı sahaya girip takımını soyunma odasına yolladı.

    ondan da bir hafta sonra bu pozisyon yaşandı işte... bu pozisyonu görmeyip kıyağın en büyüğünü çeken hakeme kalan 70 dakika boyunca küfredildi, irfan can kahveci'nin bizden birini attırmak için götünü yırtıp başına giymesine rağmen kart çıkarmadığı için.

    keşke bu ligler gerçekten süresiz ertelenseydi de kurtulsaydık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın