resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3288
    hiçbir yerden aba altından soba gösterilmeyip korkutalamayan yönetici. size kısaca şunu sormak istiyorum.

    bir ekiple beraber vakıf yönetimine giriyorsunuz diyelim. en çok maddi manevi desteği siz gösteriyorsunuz. dışarıdan sizin yönetimde olduğunuz vakıfa bir takım işler çevirilince çıkıp bas bas bağırıp hakkınızı savunuyorsunuz. fakat vakıftaki diğer yöneticiler çıkıp size ordan burdan bu yaptığının yanlış olduğunu buna gerek olmadığını sizin sürekli şov yaptığınızı ima edip söylüyorlar.

    siz olsanız elini taşın altına en çok koyan sizin önünüzün sürekli kesildiği bir vakıf için çalışmaya şevkle bir şeyler yapmaya devam mı edersiniz yoksa aman çokta umrumda banane diyip kenara mı çekilirsiniz.

    bu küçük bir örnekti. erden timur milyar dolarlık işlerini galatasaray için önünün kesilmesini göze alarak mücadele ediyor. bazen doğru bazen yanlış bu önemli değil iyi niyetle bir şeyler için koşturuyor. günde 5-6 saat uyuyor sırf galatasaray biraz daha ileriye gitsin hakları yenmesin diyerek mücadele ediyor. elbette hata yapacağı dönem olacak çok normal. bunları yaparken önce kendi yönetim kurulu sonra genel kurul en sonda belli taraftar kesimi çıkıp kendisine sallayacak.

    bu adamın burda durması için ya duyguları taştan çok gamsız olmalı ya da bir çıkarı olmalı. ikiside olmadığı için görev süresini tamamlayıp ayrılacak. şimdide ayrılır fakat sırf dış düşmanlar sevinmesin diyerek yapmıyor bilin istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın