resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3287
    içimden bir ses, aspor yayınından sonra kendi şirketlerine aba altından sopa gösterildi, alacağı krediler engellendi, büyük yerlerden kulağı çekildi, bırak bu delikanlılığı dendiği yönünde. kendisini severiz sayarız ama önce can sonra canan. kendi canına malına kastedebilecek kadar gözü dönmüş bir gürüh ile karşı karşıyayız. türkiyede hiç bir şey göründüğü gibi değil. bunu niye böyle yaptın da demem.
    ülkenin en zengin, her yeri ele geçirmiş, ne dese olacak, kural kanun değiştirebilecek kadar güçlü bir yapıyla ne şekilde mücadele edebilirsiniz.
    his olarak bu söylediklerim. bakıyorum youtubedaki adamdan tiktoktaki çocuğa kadar para yediren, organize bir şebeke var. ülkedeki en büyük 2 banka fenerbahçe ile direkt bağlantılı. devlet bankaları deseniz, iştirakli koç grubu ile. bırakın bankaları, daha düne kadar galatasaray stadyumunda locada divan restaurant vardı. gidin bakın belki galatasaray takım otobüsü yakıtı opetten alıyordur.
    ticaretle uğraşan her adam bilir ki, ticareteni riske atacak iletişimler içinde olmayacaksın.
    youtube yayına tvlere her yere sponsor bir adam. nasıl ses edeceksiniz ki? ekmeğiniz ondan geliyor. hanginiz yarın patronunuza yanlış yapıyorsun diyebilir? en fazla sesini keser konuşmaz. objektifim diye görmezden geliyor. onuru gururu olmayan zaten paranın köpeği. e zaten ülkenin en büyük camialarından biri taraftarı da var. gerisi de geliyor. adamlar muz sallayan ırkçı adamı midesi hasta doktor muz ye dedi diye savunan bir guruh.

    lütfen birilerine sallarken kendi küçük dünyamızda bile, ufacık tehdit edilsek ne düşünürüz ne hissederiz diye bakmak gerek. galatasaray çok kıymetli, ama ailemden yediğim ekmekten daha değerli değil. durum erden timur için böyledir diyemem, kendince kıymetli ve güçlü bir figür. ama koç ailesi kadar değil.
    kendisi tehdit ediliyor demek de çok paranormal yaklaşım olur, fakat güvende hissettiğini de zannetmiyorum. en azından maddi çıkarlar ilintili olabilir. sayın özbek de timur da inşaat işlerindeler. keza yönetimimizin çoğu öyle. mimar mühendis işletmeci ve mütaahit.

    galatasaray dahil tüm spor kurumlarının başında spordan gelmiş yöneticiler olursa, bu sorun aşılabilir. adamın tek işi galatasaray olursa, sizin benim gibi duygusal bakabilir. ertesi gün büyük inşaat projesine verilecek devlet arasizi, yapıkrediden alacağı kredi aklındaysa, rahat rahat konuşamaz. böyledir demiyorum. 1 telefonlar dolandırılan futbolcunun parası için banka ceosunu arayan cumhurbaşkanı gücü suyun ötek tarafına daha ağır basıyorsa, bir durup düşünmek lazım derim.

    velhasıl kelam, aklıbaşında her insan için önce can, sonra canan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın