resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8533
    benim futbol anlayışıma göre eğer messi sahadaysa ben onu hiçbir şekilde oyundan almam. icardi için de aynı şekilde düşünüyorum. sonuna kadar zorlarım ama oyundan almam. okan buruk da böyle düşünüyor ve bu yüzden benim mantaliteme uyuyor.

    gelelim asıl meseleye. icardi çok mu kötü? hayır, sadece beklenti çok fazla, şımarık bir galatasaray kitlesi de bu ölçüyü iyice kaçırdı. eskiden fener derbilerinde yenilirdik ve ertesi gün aynı taraftar derdi ki bu takım şampiyon olacak. 2006 şampiyonluğu nasıl geldi zannediyorsunuz? fener rezil etti bizi hem de nisan ayında. ama o takım şampiyon oldu. ilk iç saha maçında taraftar o fişeği yakmıştı çünkü. artık o taraftar da kalmadı.

    fenerbahçe derbilerinde gol atamamış baros'u nasıl bilirdiniz? iyi forvet değil mi? burak bir penaltı dışında fener'e gol atabilmiş mi mesela? istediğiniz forveti sayın, istediğiniz forveti getirin kıyaslayalım. icardi kadar iyisi olmamıştır. icardi kadar büyük maç golcüsü olmamıştır. hakkında yazılanlar utanç verici. bir kez daha sınıfta kaldınız hababam sınıfı. icardi gibi bir golcüyü asla hak etmiyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın