• 40
    gündemden çok güzel düşürüldü. açık ve net tff ile fenerbahçe’nin el ele kol kola yürüdüğünün en büyük kanıtlarından biriydi. hakeme yumruklar atıldı, sahadan oyuncular çekildi, haklı kırmızı kart gören oyuncular için ingilizce bilmiyor ve hayatında hiç kırmızı kart görmemiş gibi uydurma bilgiler yayıldı; ama o oldu ama bu oldu bu şahıs unutuldu.

    hatta bu organize ama amatör kötülük şebekesi o kadar amatör ki bu olay çok çabuk unutuldu zannedip bu şahısa görev verdi ama sanırım hala mhk’da görevli bir kaç aklı selim insandan biri olur mu yahu öyle şey diyip görevden alınmasını sağladı:

    https://twitter.com/.../1733493975779070325

    bizim yönetim mi? hani şu büyük galatasaray’ın büyük yönetimi. metin öztürk’e bu soru soruldu. kopenhag maçı bitsin konuşacağız dedi. ne ses var ne seda?

    sevgili yönetim, sevgili galatasaray idarecileri. biz yorulduk. biz kendi iç çatışmaları yüzünden takımı yalnız bırakan yöneticilerden yorulduk!

    süper lig 2020-2021 sezonunda yalnız bırakıldık. gollerimiz sebepsiz yere iptal edildi, hakkımız yendi, billonglar arandı ve biz; sadece ve sadece yönetimimiz güçsüz diye 1 gol farkla şampiyonluk verdik.

    sevgili galatasaray yönetimi, fatih terim’in de dediği gibi: “eğer güçlü olmazsanız size herkes dokunur. az dokunur, çok dokunur ama dokunur. dokunulmaz olmak için güçlü olmak lazım.”

    galatasaray’ı yalnız bırakmayın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın